Україна

В ОП прокоментували “таємну” нараду Залужного з НАТО


В ОП прокоментували таємну нараду Залужного з НАТО

Такі наради потрібні, бо треба постійно вносити корективи щодо тактики і стратегій, з огляду на дії Росії, пояснив Михайло Подоляк.

Нарада головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з вищим командуванням НАТО була секретом тільки для медіа. Про це напередодні сказав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

“Це секретна нарада для медіа. Залужний активно спілкується з представниками міністерств оборони або Генштабів наших партнерів. Практично щодня”, – заявив він.

Подоляк додав, що такі наради потрібні, бо треба постійно вносити корективи щодо тактики і стратегій, з огляду на дії Росії. Такж партнерам пояснювати, що саме потрібно Україні.

“Ці консультації постійно тривають. Тим паче, вони йдуть із нашими партнерами зі США та Великої Британії. Але про що саме вони йдуть, ми в ефірі це обговорювати не будемо”, – резюмував радник керівника ОП.

Напредодні ЗМІ повідомили, що командування НАТО провело секретну нараду із Валерієм Залужним на польському кордоні. Саме після цього начебто змінилася стратегія української армії.

Український наступ може здивувати критиків – WP

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button