Україна

В Одеській області на кордоні виявили чотирьох ухильників – ДПСУ


В Одеській області на кордоні виявили чотирьох ухильників – ДПСУ

Вони сконтактували з жителем прикордонної території і попросили “допомогти”. За свої послуги чоловік запросив майже 4 000 доларів.

 
 
 
 
На Одещині прикордонники викрили правопорушників, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути кордон. Про це у четвер, 9 березня, повідомляє Держприкордонслужба.
 
Зазначається, що на околиці села Розівка прикордонники Подільського загону зупинили автомобіль, яким керував 36-річний водій. Крім нього там було четверо чоловіків призовного віку – жителі Сумщини, Донеччини та міста Кропивницький.
 
Як з’ясувалося, чоловіки планували виїхати за кордон, щоб уникнути призову на військову службу.
 
“Через рекламу у мережі Інтернет вони зв’язалися з жителем прикордоння та попросили про “допомогу”. За свої послуги чоловік зажадав близько 4 000 доларів”, – йдеться у повідомленні ДПСУ.
 
Після прибуття до Одеси ухильники отримали телефоном інструкцію дістатися до міста Подільськ, де вони мали сісти в таксі і доїхати до кордону.
 
Порушників притягнуто до адмінвідповідальності за спробу порушення держкордону. До Нацполіції направлено повідомлення про ознаки кримінальних правопорушень – незаконне переправлення осіб через державний кордон України та ухилення від призову на військову службу.
 
Раніше повідомлялося, що викрито сім перевізників, які допомагали ухильникам виїжджати за кордон.
 
Нагадаємо, на Закарпатті затримали 10 ухильників.
 
 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button