Україна

В Одесі двоє чоловіків крали вінки і квіти з могил

У Суворовському районі Одеси двоє чоловіків крали вінки і квіти з могил на Північному кладовищі. Про це повідомляє патрульна поліція міста у своєму Telegram-канал, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

“Прямо посеред білого дня чоловіки заїхали на кладовище на автомобілі, почали швидко збирати квіти і вінки з могил і складати їх в багажне відділення авто. Про це в поліцію негайно повідомили очевидці, які були обурені такою поведінкою”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисників. Один з чоловіків повідомив, що займаються крадіжкою квітів з метою їх подальшого продажу. На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка і буде встановлювати всі обставини справи.

Нагадаємо, в Одеській області проводяться заходи по зачистці регіону від криміналітету. Протягом тижня поліцейські провели десятки обшуків, під час яких вилучили зброю, боєприпаси, наркотики та інші речові докази протиправної діяльності. Санкціоновані обшуки проводилися в осіб, які прямо або побічно можуть бути причетні до поширення злочинного впливу на криміногенну обстановку в області. У рамках зазначених заходів в Одесі правоохоронці затримали групу осіб, які вимагали у місцевого підприємця “данину” за так зване кришування.

Back to top button