Україна

В.о. мера Чернігова заявив про новий обшук


В.о. мера Чернігова заявив про новий обшук

У вересні в квартирі Олександра Ломако вже відбувалися обшуки, але тоді їх проводила СБУ. Про результати не повідомлялося.

У виконувача обов’язків міського голови Чернігова Олександра Ломако відбуваються обшуки. Про це він повідомив у Facebook в четвер, 26 жовтня.

“Ломляться до квартири з обшуком. ДБР”, – написав він.

На думку виконувача обов’язків міського голови Чернігова, обшуки нібито пов’язані з його публікацією у соцмережі щодо трагедії в драмтеатрі.

“Чітко через день після мого посту про спробу міської військової адміністрації та її голови Брижинського уникнути відповідальності за трагедію в Драмтеатрі”, – додав Ломако.

Нагадаємо, 19 серпня росіяни завдали ракетного удару по драмтеатру в Чернігові. Загинули семеро людей, понад 214 отримали поранення.

У той день в драмтеатрі проходила виставка дронів. Голова Чернігівської військової адміністрації Дмитро Брижинський в інтерв’ю ЗМІ заявляв, він нібито не знав про формат виставки. А влада Чернігова стверджувала, що мерія не надавала дозволу на проведення цього заходу.

Також відомо, що 5 вересня у квартирі Ломако вже відбувалися обшуки, але тоді їх проводила СБУ. Про результати не повідомлялося.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button