Україна

В ГУР прокоментували вибухи на Кримському мосту


В ГУР прокоментували вибухи на Кримському мосту

Міст росіян – “конструкція зайва”. Його руйнування викличе серйозні проблеми з логістикою в окупантів.

Речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов наголосив Суспільному 17 липня, що відомство не коментує причин інциденту на Кримському мосту. Водночас він нагадав слова очільника ГУР Кирила Буданова, що “міст – конструкція там зайва”.

“Зараз весь світ бачить багато кілометрові затори і порушення мостових конструкцій. Що стосується додаткових коментарів причин цього – ми не коментуємо. Можна лише процитувати слова керівника ГУР МОУ Кирила Буданова про те, що “Кримський міст – конструкція там зайва”, – заявив Юсов.

Він також зазначив, що через руйнування моста у росіян виникнуть проблеми з логістикою.

“Оскільки півострів використовується росіянами як великий логістичний хаб для переміщення сил і засобів вглиб території України. Звичайно, будь-які логістичні проблеми це додаткові ускладнення для окупантів, які створюють потенційні переваги для українських сил оборони”, – додав речник.

Нагадаємо, вночі 17 липня на Кримському мосту пролунали вибухи. За даними соцмереж, обвалилася значна частина мосту.

У РФ стверджують, що “пошкоджено дорожнє полотно”, а опори мосту нібито цілі. Про причини інциденту не повідомляється, його називають НП. Відомо про двох загиблих і одну постраждалу неповнолітню.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button