Україна

Успіхи не обмежуються Лиманом – Зеленський


Успіхи не обмежуються Лиманом - Зеленський

Президент подякував усім, хто наближає перемогу, хто повертає український прапор на його законні місця на українській землі.

Президент Володимир Зеленський заявив, що цього тижня у щоденних звітах, які він отримує, переважає перелік звільнених населених пунктів, і успіхи не обмежують лише Лиманом. Про це у неділю, 2 жовтня, він заявив у своєму відеозверненні.
 
“Наймедійнішою зараз стала історія Лимана Донецької області, але успіхи наших воїнів не обмежуються лише Лиманом”, – зазначив Зеленський.
 

 
Президент зазначив, що коли на звільнені території повертається український прапор, “про російський фарс з якимись там папірцями і якимись там анексіями ніхто і не згадує”.
 
“Окрім, звичайно, правоохоронних органів України. Тому що кожен, хто причетний до будь-яких елементів агресії проти нашої держави, буде за це відповідати”, – наголосив він.
 
Зеленський згадав, що воїни 129 бригади ТРО Кривого Рогу нещодавно звільнили Архагельське та Миролюбівку.
 
“Дякую всім: від генералів до рядових, від професійних військових, розвідників та спецслужб – до волонтерів та кожного, хто допомагає захищати нашу державу”, – додав політик.
 
 
Нагадаємо, що Міноборони США планує створити нове командування для допомоги Україні. У Пентагоні вирішили вдосконалити навчання та оснащення ЗСУ.

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button