Україна

Уряд збирається знову підвищити пенсії

У 2019 році уряд підвищить пенсії людям із великим стажем роботи, але маленькою заробітною платою. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочого візиту до Маріуполя, передає 1NEWS з посиланням на УНН.

“У 2017 році ми провели пенсійну реформу та осучаснення пенсій. Тепер розмір пенсій залежить від того, скільки людина працювала і заробляла. Також, нам треба підвищити пенсії людям з великим стажем роботи, але маленькими зарплатами. Цю проблему ми вирішимо у 2019 році”, — зазначив він.

Також Гройсман наголосив на необхідності стабілізації цін в країні та подальшому підвищенні мінімальної заробітної плати.

4 Comments

  1. Нежели люди не понимают, что необоснованное, популистское повышение зароботной платы и пенсий ничего, кроме повышения уровня инфляции не вызывает! Психологически вроде бы люди становятся богаче, а по факту намного беднее!

  2. А тим, у кого великий стаж і робив великі внески не треба добавляти, а зрівнювати – чи як:? СТРАШНО ЧУТИ,що проробивши пів віку людина отримує 1400-1600 гривень- це наруга над людьми, але підвищувати треба всім у кого -2000-2500 і такий же великий стаж, а то знову отримаємо урівнялівку, а це нечесно Адже обіцяли помножити на1.35, а помножили на коф.1
    1

  3. Как всегда перед выборами чтобы в очередной раз обдурить пожилых людей. А почему это не сделать в 2018 году?

Back to top button