Україна

Уряд виділив 2,5 млрд грн на будівництво укриттів у школах


Уряд виділив 2,5 млрд грн на будівництво укриттів у школах

Кошти отримають Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Одеська, Сумська, Чернігівська області.

Кабмін 12 квітня розподілив між регіонами 2,5 мільярда субвенції з державного бюджету на будівництво укриттів у школах. Про це повідомив повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

“Затвердили сьогодні зміни до субвенції з державного бюджету на облаштування безпечних умов у закладах середньої освіти. Ідеться насамперед про області, наближені до зони бойових дій”, – зазначив він.

Кошти отримають такі області: Харківська – 500 млн грн; Дніпропетровська – 500 млн грн; Запорізька – 500 млн грн; Миколаївська – 200 млн грн; Херсонська – 200 млн грн; Одеська – 150 млн грн; Сумська – 150 млн грн; Чернігівська область – 150 млн грн.

Раныше прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у фонді захисних споруд цивільного захисту України налічується 60,5 тисяч укриттів.

Нагадаємо, у Харкові завершили будівництво першої підземної школи, вона прийме учнів до кінця нинішнього навчального року.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button