Україна

Уряд перейменував та перепорядкував Держрибагентство

Відомство тепер називатиметься Державне агентство меліорації та рибного господарства і буде підпорядковано Мінагрополітики

Кабінет міністрів змінив вищий орган влади, який здійснює формування державної політики у галузі рибного господарства, з Міністерства захисту навколишнього середовища та природних ресурсів (Мінприроди) на Міністерство аграрної політики та продовольства (Мінагрополітики).

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні, – інформує 1News.

Крім того, Кабмін перейменував Державне агентство рибного господарства (Держрибагентство) на Державне агентство меліорації та рибного господарства на виконання раніше затвердженої урядом реорганізації відомства, додавши до його повноважень реалізацію політики в галузі зрошення.

Як повідомлялося, у листопаді Кабінет міністрів призначив головою Державного агентства меліорації та рибного господарства Артема Ріпенка.

Згідно з даними на сайті Державного центру зайнятості, Ріпенко працював заступником директора Держцентру зайнятості з травня 2021 року, а до цього обіймав посади помічника патронатної служби Державного бюро розслідувань у Києві, директора юридичного департаменту Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості.

З травня 2016 року по березень 2020 року він очолював Одеський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Back to top button