Україна

Уряд отримав пропозиції США щодо реформ – Шмигаль


Уряд отримав пропозиції США щодо реформ - Шмигаль

Влада вірна шляху реформ, які наближають вступ України до ЄС і НАТО, запевнив очільник уряду.

Український уряд офіційно отримав від США пропозиції щодо реформ. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram в четвер, 28 вересня.

Очільник уряду сьогодні провів зустріч з пані послом США Бріджит Брінк, під час якої сторони обмінялися документами.

“Передали американській стороні Концепт посилення стійкості демократії в Україні. Цей документ розроблений за ініціативи президента Володимира Зеленського та погоджений, зокрема, з керівниками антикорупційних структур в Україні”, – написав Шмигаль.

Він запевнив, що для реалізації цього Концепту планується разом з усіма партнерами України створити єдиний План реформ для посилення стійкості демократії, який об’єднає в собі всі потреби щодо позитивних перетворень у різних сферах.

“Зі свого боку пані посол офіційно передала для обговорення пропозиції США щодо реформ в Україні”, – зазначив Шмигаль і запевнив, що влада вірна шляху реформ, які змінюють нашу країну на краще та наближають вступ України до ЄС і НАТО.

Раніше у посольстві США заявили, що Україна отримала перелік реформ. У першу чергу мова йде про реформи, які спрямовані на боротьбу з корупцією.

Боррель закликав Україну прискорити реформи

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button