Україна

Умєров і Остін обговорили “конкретні кроки” для перемоги України


Умєров і Остін обговорили конкретні кроки для перемоги України

Міністри оборони України та США обговорили !конкретні кроки” для перемоги над Російською Федерацією.


Міністр оборони Рустем Умєров обговорив із главою Пентагону Ллойдом Остіном “конкретні кроки” для забезпечення перемоги України у війні. Про це глава Міноборони повідомив у Facebook в суботу, 11 листопада.
 
Він зазначив, що розмовляв з міністром оборони США Ллойдом Остіном сьогодні вранці. Під час розмови Росія атакувала Київ балістичними ракетами.

“Принагідно подякував міністру Остіну за надані США системи протиповітряної оборони. Також проінформував свого американського колегу про поточну ситуацію на фронті та актуальні потреби України. Обговорили конкретні кроки, які ми збираємось зробити, щоб забезпечити перемогу України”, – сказав Умєров.

Раніше в Пентагоні заявили, що США будуть і надалі допомагати Україні, але пакети військової допомоги стануть меншими, оскільки Конгрес все ще не ухвалив рішення про додаткове фінансування.

Генсек НАТО Йенс Столтенберг закликав союзників більш активно постачати Україні зброю аби українські захисники могли отримати перевагу над російськими загарбниками на полі бою.

96% коштів США вже витрачено: “безвихідь” з фінансуванням триває

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button