Україна

Укрзалізниця змінить маршрути потягів, щоб скоротити час поїздки

Український перевізник Укрзалізниця веде активну роботу в напрямку скорочення часу прямування потягів. Заради цієї мети скасовують зупинки на важливих для пасажирів станціях і змінюють маршрути. Пасажирів просять заздалегідь ознайомитися з новими графіками та маршрутами. Про це пише 1NEWS, посилаючись на Today.

В Укрзалізниці повідомили про зміну маршруту “морського” потягу, який курсує з Києва до Бердянська і назад. Завдяки цьому час проїзду вдалося прискорити на 40 хвилин. У компанії звертають увагу пасажирів, що розклад маршрутів поїзда № 227/228 Київ – Бердянськ зміниться з 6 липня 2021 року. Українців просять з розумінням поставитися до нововведень, оскільки все це було зроблено для їх зручності.

Як розповіли в прес-службі Укрзалізниці, потяг Київ-Бердянськ після зміни маршруту буде знаходитися в дорозі менше часу, ніж це було раніше. Час відправлення з Києва – 19:19, прибуття до Бердянська – о 10:40. У зворотному напрямку з Бердянська поїзд буде відходити від платформи о 17:22, прибуття до Києва – о 9:18. Таким чином, час проходження скоротилося на 40 хвилин.

Потяг не робитиме зупинку на станції Дніпро-Лоцманська, шлях проходження поїзду буде проходити через станцію Дніпро-Головний.

Відзначимо, що Укрзалізниця продовжує реалізовувати програму економії 1 000 000 годин в подорожі протягом року за рахунок зміни графіків проходження і прискорення пасажирських складів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Укрзалізниця запустила 11 нових поїздів в напрямку узбережжя Чорного і Азовського морів.

Back to top button