Україна

Укрзалізниця випустить додаткові євробонди на 200 млн доларів

Філія “Центр сервісного забезпечення” АТ “Укрзлізниця” закупить за договірною процедурою у ТОВ “Ернст енд Янг Аудиторські послуги” аудиторські послуги із супроводу випуску єврооблігацій шляхом додаткового розміщення облігацій участі в позиці (LPN) за 3,7 млн. грн., повідомляє 1NEWS з посиланням на “Інтерфакс-Україна” .

Відповідно до документації, в УЗ виникла потреба у закупівлі додаткових аналогічних послуг у того самого учасника, який надає аналогічні послуги по попередньому розміщенню євробондів компанії.

“На засіданні правління АТ “Укрзалізниця” 2 вересня 2021 року було прийнято рішення про початок роботи по залученню зовнішніх запозичень з міжнародного ринку капіталу шляхом додаткового випуску облігацій участі в позиці на суму не менше ніж 200 млн дол для потреб АТ “Укрзалізниця” на фінансування капітальних витрат”, – йдеться у повідомленні ЦГЗ УЗ в системі ProZorro.

Специфіка процедури додаткового випуску облігацій участі в позиці (LPN) передбачає, що випуск буде здійснений за параметрами основного випуску, який відбувся в липні 2021 року, додає видання.

 

 

 

 

 

Back to top button