Україна

Укрзалізниця не припинятиме рух поїздів, які прямують на схід – 1News


Фото з відкритих джерел

Компанія планує підвищити заходи безпеки

“Укрзалізниця” не планує припиняти рух поїздів, які прямують на схід. Натомість, компанія підвищить заходи безпеки. Про це заявив член правління “Укрзалізниці” Олександр Перцовський, повідомляє “Укрінформ”.

“Укрзалізниця не має сполучення з окупованими територіями, технічно не може і не буде його мати, але ми звичайно, сполучаємо Україну з українським Донбасом. Зокрема, швидкісний рух доходить до міста Покровськ. Це важливий та принциповий для нас напрямок. Ми продовжуємо штатно працювати. Звичайно, підвищені всі заходи безпеки. Ми їдемо спокійно та стабільно, як і їхали, працюємо на всіх напрямках і закликаємо спокійно подорожувати Україною. Жодні провокації нас не зупинять в цьому”, – сказав Олександр Перцовський.

Він додав, що українці можуть повернутися з-за кордону “Укрзалізнице”, якщо вони не можуть скористатися прямим авіасполученням. 

1News за темою: “Укрзалізниця” запустила модернізовану електричку Харків – Бахмут

Нагадаємо, раніше ми писали, що німецька авіакомпанія Lufthansa призупиняє польоти до Києва та зі столиці. Це стосується всіх вильотів з понеділка, 21 лютого, до 28 лютого 2022 року. Пасажирів при бронюванні квитків просять залишити свій номер телефону, за яким компанія автоматично повідомить про будь-які зміни.

Також повідомлялося, що авіакомпанія Swiss Air призупинила польоти до Києва до кінця лютого на тлі зростаючої напруги на російсько-українському кордоні.

А угорський лоукост Wizz Air переніс дати старту та відновлення 16 рейсів з України, а саме: з Києва, Львова, Харкова та Одеси.

Водночас генеральний директор авіакомпанії Ryanair Майкл О’Лірі заявив, що перевізник продовжить здійснювати польоти в Україну, поки “немає війни і ракет”.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button