Україна

Укроборонпром передав ЗСУ партію танкових та артилерійських снарядів


Укроборонпром передав ЗСУ партію танкових та артилерійських снарядів

Держконцерн зазначив, що обидва снаряди виробляють на закордонних потужностях, але за українськими технологіями.

Українські військові отримали партію 125-мм танкових та 122-мм артилерійських боєприпасів, виготовлених за кордоном із залученням українських фахівців. Про це повідомляє Державний концерн Укроборонпром на своїй Facebook-сторінці у вівторок, 11 квітня.

“Відвантажили чергову партію 125-мм танкових снарядів. Боєприпаси виробляються спільно з однією з країн-членів НАТО за кордоном”, – йдеться у повідомленні.

Держконцерн також передав ЗСУ чергову партію артилерійського 122-мм боєприпасу, “слідом за відвантаженою партією танкового 125-мм снаряда”.

“Обидва снаряди ми виробляємо спільно з країною НАТО на закордонних потужностях, але за українською технологією та із залученням наших фахівців. Невпинно працюємо на Українську Перемогу”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що одне з підприємств державного концерну Укроборонпром та Polska Grupa Zbrojeniowa (PGZ S.A) уклали угоду про взаємодію у сфері виробництва танкових снарядів калібру 125 мм.

Також повідомлялося, що Укроборонпром почав виробляти 125 мм боєприпаси для танкової гармати спільно з однією із країн НАТО. Тепер таке виробництво буде налагоджено у двох країнах Альянсу.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button