Україна

Україну охопить негода: оголошено штормове попередження


Україну охопить негода: оголошено штормове попередження

По всій території України синоптики оголосили штормове попередження через сильний вітер.


Штормове попередження оголошено в Україні на 26 грудня. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру. За даними синоптиків, негода вируватиме по всій країні. 
 
“26 грудня в Україні пориви вітру 15-20 м/с”, – йдеться у попередженні. 
 
Через негоду по всій Україні оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Погодні умови потенційно небезпечні для населення й інфраструктури. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність й слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

 В Україні оголосили штормове попередження. Фото: Укргідрометцентр


26 грудня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Вдень у північній та північно-східній частинах пройде помірний дощ, на решті території збережеться погода без істотних опадів.
 
Вітер буде західний та південно-західний, 7-12 м/с, пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура вдень у більшості областей очікується на рівні 6-11° тепла, на Прикарпатті та півдні країни потеплішає до 14°, а у східних та північно-східних областях стовпчики термометрів покажуть 3-8° тепла.

Нагадаємо, наприкінці листопада в Україні внаслідок погіршення погодних умов загинуло 12 осіб. Ще 23 людей постраждали, серед них – дві дитини. 

У небі над Європою помітили рідкісне явище

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button