Україна

Українцям на ТОТ з 1 січня відмовлятимуть у меддопомозі – ЦНС


Українцям на ТОТ з 1 січня відмовлятимуть у меддопомозі - ЦНС

“Пілотний проєкт” вже стартував у Старобільську (Луганська область), де українцям не надають медичні послуги без наявності паспорта РФ.

Російські загарбники з 1 січня 2024 року відмовлятимуть у медичному обслуговуванні українцям на окупованих територіях, які не отримали паспорт РФ. Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Зазначається, що “пілотний проєкт” вже стартував у Старобільську (Луганська область), де українцям не надають медичні послуги без наявності паспорта РФ, а в аптеках не видають ліки по соціальних програмах.

“Ворог проводить свідому політику геноциду з метою знищення українців як нації на їх етнічних землях”, – йдеться у повідомленні ЦНС.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області інсулін хворим на діабет видають тільки за наявності російського паспорта.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому селищі Лазурне Херсонської області так званий “голова” заявив, що місцеві жителі, які не отримають російський паспорт, будуть обмежені в медикаментах.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button