Україна

Українські ЗМІ отримали захисну амуніцію від Метінвесту

Українські ЗМІ отримали захисну амуніцію від Метінвесту

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Усього Метінвест поставить 100 тисяч бронежилетів

Компанія раніше передала бронежилети та каски військовим медикам, рятувальникам, військовим та учасникам тероборони.

 

Нову партію захисної амуніції від Групи Метінвест отримали представники українських ЗМІ. 10 комплектів амуніції пішли у редакції телеканалів 1+1, ICTV, Еспресо TV, Громадське та Оглядач на прохання олімпійського чемпіона і волонтера Дениса Силантьєва.

 

Бронежилети та каски четвертого ступеня захисту отримали журналісти, які їздять до зон військового конфлікту.

 

“Війна не лише на фронті, це не лише військові, це не лише медики, але є ще інформаційна війна, яка не менш важлива для нашої спільної перемоги. Те, що ми сьогодні разом передаємо засоби захисту для наших журналістів, – це важливий крок уперед”, – зазначив гендиректор Метінвесту Юрій Риженков.

 

Раніше Силантьєв передавав бронежилети від Метінвесту медикам, учасникам тероборони та працівникам ДСНС у Києві, а також військовим медикам та бійцям ДСНС у Запорізькій області.

 

Нагадаємо, після початку війни з Росією Метінвест запустив виробництво спеціальних сталевих пластин для бронежилетів з високим рівнем захисту. Військовим буде виділено безплатно 900 тонн сталі, якої вистачить на виробництво близько 80 тисяч бронежилетів. Також придбано 10000 бронежилетів, понад 8000 касок, близько 25000 медичних джгутів, турнікетів та аптечок, а також 1100 тепловізорів.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button