Україна

На Сумщині керівники міста побилися біля меморіалу


На Сумщині керівники міста побилися біля меморіалу

За однією з версій, конфлікт стався біля меморіалу загиблим військовим, який родичі бійців вимагали перенести, але ця версія не єдина.

У місті Ромни Сумської області побилися голова Роменської військової адміністрації Денис Ващенко та мер міста Олег Стогній. Про це повідомляє телеканал Новини еспресо.

Повідомляється, що конфлікт стався біля меморіалу загиблим військовим, який родичі бійців вимагали перенести.

Мер казав, що це неможливо, а голова військової адміністрації спочатку спробував схопити мера за руку і вимагав “не кричати на людей”, а за хвилину вдарив його.

Пізніше Ващенко записав відео і розповів свою версію подій. За його словами, батьки загиблих прийшли на Алею Слави, щоб встановити вазони з квітами, оскільки міська влада “ігнорує їхнє прохання”.

За словами Ващенка, мер почав викидати інструменти та ображати батьків загиблих, а також стверджував, що це його земля і він вирішуватиме, що можна робити, а що ні.

Нагадаємо, хмельницькі пабліки поширили відео конфліктної ситуації між цивільним чоловіком і громадянином у військовій формі.  На відео чоловіки у військовій формі погрожували громадянину, зупиненому для перевірки документів.

У Києві стався конфлікт між поліцейським і прикордонником

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button