Україна

Українські військові просунулись на мелітопольському напрямку


Українські військові просунулись на мелітопольському напрямку

А на таврійському напрямку знищили 22 одиниці ворожої військової техніки, зокрема, один танк і дев’ять бойових броньованих машин

Нацгвадійці складі ударних угруповань Сил оборони продовжують успішні наступальні дії та просуваються вперед на мелітопльському напрямку. Про це заявив полковник Микола Уршалович під час брифінгу в Military Media Center.

“Підрозділи однієї з бригад оперативного призначення Національної гвардії в ході наступальних дій просунулися до 650 метрів в глибину оборони противника, 1500 метрів по фронту та закріпились на зайнятому рубежі”, – розповів він.

За совами Уршаловича, військові Гвардії наступу вже виконують завдання на фронті.

Підрозділи Національної гвардії Буревій, Рубіж ведуть зараз оборонні дії на східних рубежах держави, а підрозділи бригад Спарта, Кара-Даг, Червона калина вже успішно беруть участь в наступальних діях Сил оборони на південному напрямку.

Українські військові знищили 22 одиниці ворожої військової техніки на таврійському напрямку

А командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський повідомив, що потягом доби українські захисники на таврійському напрямку знищили 22 одиниці ворожої військової техніки, зокрема, один танк і дев’ять бойових броньованих машин.

“Таврійський напрямок. Артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби виконали 1436 вогневих завдань. Було знищено 22 одиниці військової техніки росіян. Зокрема, один танк, дев’ять ББМ, чотири одиниці артилерійських систем і мінометів, один станковий гранатомет, три БпЛА, чотири одиниці автомобільної техніки”, – зазначив він.

Також українські військові знищили шість складів боєприпасів російських окупантів.

Нагадаємо, українська армія завадила спробам окупантів відновити втрачене положення на Бахмутському на Шахтарському напрямках.

Також повідомлялося, що ЗСУ знищили пункт аеророзвідки ворога на сході.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button