Світ

НПЗ на Кубані призупинив роботу після атаки дронів

НПЗ на Кубані призупинив роботу після атаки дронів

Фото: Скриншот

Вибух на ППЗ у Слов’янську-на-Кубані (архівне фото)

Міноборони РФ стверджує, що вночі 19 травня ППО нібито збила дев’ять ракет ATACMS та 61 безпілотник.

Слов’янський нафтопереробний завод на Кубані призупинив роботу після атаки дронів. Про це 19 травня повідомило агентство Інтерфакс з посиланням на представника компанії.

“Прильоти були. Завод зараз зупинено. Збитки рахуємо, працюють силові відомства”, – заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Слов’янськ ЕКО Едуард Труднєв.

Він додав, що поки невідомо, коли НПЗ відновить роботу.

Раніше голова Слов’янського району Краснодарського краю РФ Роман Синяговський повідомив у Telegram, що у ніч проти 19 травня “під час атаки БПЛА шість безпілотників впали на території НПЗ у Слов’янську-на-Кубані”.

Ще два вибухи, за його словами, було зафіксовано біля цвинтаря та в одному із хуторів.

Крім того, Міноборони РФ стверджує, що за ніч ППО нібито збила дев’ять оперативно-тактичних ракет ATACMS і 61 безпілотник.

“Черговими засобами ППО дев’ять оперативно-тактичних ракет ATACMS та один БПЛА було знищено над територією Республіки Крим, три БПЛА знищено над територією Білгородської області, 57 БПЛА знищено та перехоплено над територією Краснодарського краю”, – йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, вночі у неділю російські Telegram-канали повідомили про атаку дронів на Краснодарський край та вибухи на НПЗ у Слов’янську-на-Кубані.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button