Україна

Українські хакери “привітали” росіян з днем Росгвардії портретом Залужного


Українські хакери привітали росіян з днем Росгвардії портретом Залужного

На стартових сторінках сайтів 17 компаній хакери розмістили колажі із зображенням закривавленого керівника Росгвардії Віктора Золотова й усміхненого головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

У Краснодарському краї РФ на сайтах 17 компаній з’явилися несподівані “привітання” до Дня гвардії РФ: на стартових сторінках сайтів хакери розмістили колажі із зображенням закривавленого керівника Росгвардії Віктора Золотова й усміхненого головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це повідомляє управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Повідомляється, що отримані під час операції дані із серверів ворога використають для оборони України: підприємства, на яайти яких зайшли українські хакери, надавали інформаційне, енергетичне та логістичне забезпечення гвардії РФ у Краснодарському регіоні.

Нагадаємо, в окупованому Криму в ефірі декількох кабельних операторів показали ролик Міноборони України про те, що Україна не буде оголошувати про початок контрнаступу.

Крім того, хакери на День Росії, 12 червня, зламали радіостанції в Калінінграді та Свердловській області, та розповіли в їхньому ефірі про “визвольну армію, що йде на Крим”. 

Військові хакери “привітали” росіян з Днем Незалежності України – ЗСУ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button