Україна

Україна відправляє війну додому – Зеленський


Україна відправляє війну додому - Зеленський

Для завершення війни необхідно створювати російській державі якнайбільше проблем на її території, зазначив президент.

Військова операція у Курській області РФ є абсолютно справедливою. Таким чином Україна “відправляє війну додому”. Про це у четвер, 22 серпня, сказав президент Володимир Зеленський на VII щорічному міжнародному ветеранському форумі Україна. Ветерани.

“Я щойно повернувся з нашої Сумщини, з прикордоння, з тих районів, які межують на прикордонні з ворогом і звідки наші підрозділи надзвичайно ефективно відповідають Росії саме на її вторгнення. Відправляючи війну туди, звідки Росія її принесла на нашу землю, ми відправляємо її додому. Це абсолютно справедливо. Але окрім справедливості, це також дуже ефективно”, – заявив глава держави.

Зеленський підкреслив, що для завершення війни необхідно створювати російській державі якнайбільше проблем на її території.

“Ми всі маємо розуміти, що аби вигнати окупанта з нашої землі, ми повинні створювати російській державі якнайбільше проблем на її території. Це героїчна робота наших воїнів. І ця героїчна робота все більш влучна, все більш далекобійна, все більш результативна”, – додав президент.

На його думку, усі операції, які зараз здійснюють Сили оборони, є системним шляхом захисту держави, шляхом завершення цієї війни на умовах незалежної України.

Наші оборонні операції на Донеччині, Харківщині, на півдні України, наше звільнення від російського флоту Чорного моря, наша операція у Курській області – це щоденні удари по російських військових об’єктах. Все це наш системний шлях захисту України, шлях завершення цієї війни на умовах незалежної України. Я впевнений, що ми здолаємо цей шлях, яким би складним він не був, – резюмував президент.

Як відомо, 6 серпня ЗСУ розпочали наступ у Курській області РФ. Зараз українські війська контролюють понад 1200 кв. км території, на яких розташовано понад 90 населених пунктів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 2 =

Back to top button