Україна

Україна отримала 18 модульних мостів


Україна отримала 18 модульних мостів

Закупку в межах проєкту RELINC здійснило Управління ООН з обслуговування проєктів. Загальна вартість контракту – 23,3 млн доларів США.

Україна отримала 18 комплектів модульних мостів виробництва американської Acrow Corporation of America. Про це 19 квітня повідомляє Міністерство відновлення.

“Модульні мости дають можливість швидко відновлювати транспортне сполучення там, де постійні інженерні споруди зруйновані чи пошкоджені внаслідок бойових дій, а також забезпечувати логістику товарів та вантажів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мости надійшли у межах проєкту “Відновлення критично важливої логістичної інфраструктури та мережевого сполучення (RELINC)”, ініційованого Україною та Світовим банком.

Закупку в межах проєкту RELINC здійснило Управління ООН з обслуговування проєктів. Загальна вартість контракту – 23,3 млн доларів США.

Крім того, постачальник модульних мостових систем Acrow Corporation of America подарував Держагентству відновлення та розвитку інфраструктуриокремий контейнер із обладнанням для встановлення мостів – домкратами та деформаційними швами.

 

 

Нагадаємо, на Київщині відбудували міст, який на початку повномасштабного вторгнення зруйнували російські окупанти, відходячи з Київщини. Йдеться про міст через річку Жерева.

Також повідомлялося, що у Романівці на Київщині відкрили рух новим 115-метровим мостом через річку Ірпінь.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − 10 =

Back to top button