Україна

Україна направила запит до НАТО на спецтехніку


Україна направила запит до НАТО на спецтехніку

Через постійні атаки РФ по цивільному населенню та об’єктах критичної інфраструктури фіксуються поранення людей, а також значні руйнування. Тож обладнання необхідне рятувальникам для роботи у різних регіонах України.

Державна служба з надзвичайних ситуацій направила запит НАТО на важку техніку для підтримки цивільних служб реагування на надзвичайні ситуації, які займаються ліквідацією наслідків щоденних атак Росії на цивільну інфраструктуру в Україні. Про це інформує Євроатлантичний координаційний центр у вівторок, 20 серпня.

Євроатлантичний центр передасть запит країнам-членам НАТО та іншим партнерам.

Через постійні атаки РФ по цивільному населенню та об’єктах критичної інфраструктури фіксуються поранення людей, а також значні руйнування будівель і споруд. Тож обладнання необхідне рятувальникам для роботи у різних регіонах України.

Загалом Україна запросила 17 гусеничних та десять колісних важких екскаваторів, 30 тягачів із тралами для перевезення вантажів вагою до 100 тонн, 25 броньованих санітарних машин, а також 27 пожежних машин.

Раніше ми повідомляли, що американська компанія Tetra Tech, що фінансується урядами США та Канади, передала Державній спеціальній службі транспорту (ДССТ) машини для розмінування та інше обладнання.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × three =

Back to top button