Україна

Україна і США провели першу спільну інспекцію зброї, отриманої ЗСУ


Україна і США провели першу спільну інспекцію зброї, отриманої ЗСУ

Українські та американські інспектори перевірили три основні позиції: серійні номери, технічний стан, умови зберігання (безпека та охорона).

Служба внутрішнього аудиту Міністерства оборони та представники ЗСУ спільно з представниками Відділу оборонного співробітництва Посольства США провели перевірку озброєння та майна, наданого американськими партнерами, в одній з військових частин. Про це сьогодні, 20 січня, повідомила пресслужба Міністерства оборони України.

Зазначається, що українські та американські інспектори перевірили три основні позиції: серійні номери, технічний стан, умови зберігання (безпека та охорона).

“Триває обробка інформації. Під час спільної роботи зауважень з боку представників США не було. Спільні інспекції щодо кінцевого використання наданої партнерами зброї триватимуть”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Байден пішов на поступки заради України і погодився на посилення імміграційної політики, щоб уникнути подальшої критики та забезпечити допомогу Україні. Однак можливий кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп виступив проти компромісної угоди щодо кордону, від якої залежить виділення грошей Україні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button