Україна

Україна домовилася про безвіз зі ще однією країною: подробиці

Україна і Республіка Маврикій домовилися про безвізовий режим. Для того, щоб відправитися в подорож, потрібен лише закордонний паспорт.

Таке рішення було прийнято урядядом України на засіданні в четвер, 26 серпня. Про це розповів народний депутат Олексій Гончаренко (“Європейська солідарність”), передає 1News.

“До ще однієї країни тепер можна потрапити без візи з українським паспортом. Сьогодні Кабмін уповноважив Надзвичайного і Повноважного посла України в ПАР (Південно-Африканська Республіка) Абравітову Любов підписати угоду про безвіз із Республікою Маврикій”, – йдеться в заяві.

Також відомо, що Маврикій готовий приймати туристів без проходження обов’язкового карантину. З 1 жовтня вакцинованих мандрівникам буде достатньо пред’явити негативний ПЛР-тест. А з 1 вересня скорочуються терміни самоізоляції для туристів, які приїхали на острів, – з 14 до 7 днів.

Туристи, які не пройшли вакцинацію, відправляються на 14-денний карантинний період в спеціальний готель із доставкою їжі в номер. Ця умова залишиться в силі також з 1 жовтня. Для контролю необхідно буде здавати ПЛР-тести на 7 і 14 день перебування.

Джерело: народний депутат Олексій Гончаренко (“Європейська солідарність”) у своєму Telegram-каналі

Back to top button