Цікаве

Названо топ-5 найдешевших країн Європи для осінньої подорожі

Названо топ-5 найдешевших країн Європи для осінньої подорожі

Фото: pixabay.com
Угорщина

Осінь – чудовий час для відвідування Європи. Ціни на пік сезону, особливо на готельні номери та проживання, також знижуються.

Експерти назвали п’ять найдешевших країн Європи для осінньої подорожі. Рейтинг склав Travel Off Path.

На першому місці Албанія. Маленька балканська країна приваблює туристів незайманими пляжами та унікальною культурною спадщиною. При цьому, середня вартість проживання в готелі в Албанії 49 доларів за ніч, а ніч у п’ятизірковому готелі обійдеться в середньому в 81 долар. Пообідати там можна за 10 доларів.

Друге місце посідає Польща. У кав’ярнях можна насолодитися чашкою кави від 2 до 4 доларів. Обід у ресторані обійдеться від 4 до 8 доларів. Середня ціна за ніч в готелі складе 54 долари.

Третьою у списку є Латвії, де пляшка води обійдеться  близько 70 центів, а пиво у місцевому барі всього за близько 2,5 долара. Повечеряти удвох можна за 23 долари. За ніч треба віддати лишень 64 долари.

Четверте місце у рейтингу займає Угорщина з багатством архітектурних пам’яток, готичною архітектурою та величезними термальними лазнями. Середня ціна готельного номера в Угорщині складає 64 долари за ніч, кава – 1,5 долара, а смачний обід у гарному ресторані – близько 10 доларів.

Замикає список Румунія. Середня вартість номера в готелі в Румунії складає 50 доларів. Пообідати можна всього в 12 доларів.

Нагадаємо, туризм у ЄС до кінця року досягне максимуму за останнє десятиліття.

У Британії здають в оренду апартаменти Гаррі Поттера

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button