Україна

Удар по Хмельниччині: в ОВА підрахували збитки


Удар по Хмельниччині: в ОВА підрахували збитки

У Шепетівському районі внаслідок атаки ворожих беспілотників було пошкоджено 1760 об’єктів. Більшість з них – багатоквартирні і приватні будинки.

Під час нічної атаки військ РФ по Шепетівському районі Хмельницької області було пошкоджено 1760 об’єктів інфраструктури. Такі цифри озвучив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

“Хочу поділитися з вами першими підсумками підрахунку пошкоджених об’єктів унаслідок ворожої атаки, що сталася цієї ночі в Шепетівському районі”, – сказав він.

За його словами, загальна кількість пошкоджених об’єктів складає 1760. З них:

  • багатоквартирних будинків – 282,
  • приватних – 1404.

Об’єктів соціальної інфраструктури 74. З них:

  • освітніх 41,
  • сфера охорони здоров’я – 6,
  • закладів культури – 14,
  • дві церкви.

“Як ми бачимо, попереду багато роботи з відновлення”, – підсумував Тюрін, висловивши впевненість у тому, що все буде відбудоване.

Нагадаємо, війська РФ минулої вночі вдарили дронами-камікадзе Shahed-136 по містах Славута і Нетішин Хмельницької області, є пошкодження та постраждалі. Так, у Славуті внаслідок падіння уламків БПЛА постраждали 20 мирних жителів та пошкоджено усі заклади освіти. Також пошкоджень зазнали 11 багатоквартирних та дев’ять приватних будинків, адмінбудівля, крамниця та автомобілі. Окрім того, ворог пошкодив будівлі у місті Нетішин, де знаходиться Хмельницька АЕС. Там вибуховою хвилею були пошкоджені приміщення пожежно-рятувальної частини та будівля відділу поліції. Проте місцеві мешканці повідомляють, що пошкодження отримали декілька багатоповерхівок. Окрім того, росіяни пошкодили мережі біля Хмельницької АЕС, в результаті чого було знеструмлено 1860 споживачів у містах Славута та Нетішин.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button