Україна

У ЗСУ натякнули на “великі успіхи” на півдні


У ЗСУ натякнули на великі успіхи на півдні

Відтискання ворога відбуваються на лінії від 3 до 8 кілометрів вздовж узбережжя Херсонщини, зазначила Наталія Гуменюк.

Інформаційна тиша дозволить українським військовим звітувати про “великі успіхи” на південному напрямку. Про це сказала керівник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону у середу, 15 листопада.

За її словами, російські агресори перейшли в інтенсивну оборону на південному напрямку. При цьому вони не можуть прорахувати, з якого саме напрямку їм чекати такої небезпеки.

Також вона повідомила, що відтискання ворога з боку українських військових відбуваються на лінії від 3 до 8 кілометрів вздовж узбережжя Херсонщини.

“Лінія фронту сьогодні досить рухлива. Очевидним є факт, що ворога це притискає. Поки що ми просимо інформаційної тиші з тим, щоб запрацювала наша запланована сентенція, яка дозволить потім відзвітувати про великі успіхи”, – сказала Гуменюк.

Як відомо, вже другий місяць надходить суперечлива інформація про плацдарми ЗСУ на лівому березі Дніпра. За даними ЗМІ, українські війська не лише закріпилися, але вже почали перекидати військову техніку.

Дійшло до того, що 13 листопада у Росії державні ЗМІ оприлюднили та негайно спростували повідомлення про “перегрупування” російських сил на лівому березі Херсонської області.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button