Україна

У Зеленського прокоментували надзвичайний стан в Угорщині

У Зеленського прокоментували надзвичайний стан в Угорщині

Фото: president.gov.ua

Михайло Подоляк

Угорський уряд намагається змістити акценти з війни на її наслідки для світу і зараз починає відпрацьовувати максимальну кількість інформаційних приводів, які не були б на руку Україні.

 

Рішення влади Угорщини запровадити надзвичайний стан на своїй території в Офісі президента України пояснили PR-позицією уряду країни. Про це у вівторок, 24 травня, заявив радник голови ОП Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

 

Так, в Офісі президента вважають, що угорський уряд навмисне намагається змістити акценти з війни на її наслідки для світу. Такий підхід допомагає керівництву РФ.

 

“Це піар-позиція уряду Угорщини. Такі позиції постійно. Вони ж спілкуються, мабуть, у них є лобі російське, є певний контакт із Російською Федерацією”, – пояснив Подоляк.

 

За його словами, в Угорщині зараз відпрацьовують програму максимальної кількості інформаційних приводів, які були б не на руку Україні або європейській проукраїнській єдності.

 

Нагадаємо, прем’єр-міністр Віктор Орбан сьогодні одразу після формування нового уряду заявив про рішення запровадити надзвичайний стан на території країни через війну в Україні.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button