Україна

У ворога великі втрати серед офіцерів – Генштаб

У ворога великі втрати серед офіцерів - Генштаб

Фото: Facebook/GeneralStaff.ua

Ворог має втрати

У Військовій академії зв’язку в Санкт-Петербурзі триває термінова підготовка офіцерів на посади в бойових військових частинах.

 

З 24 лютого представники військового командування ЗС РФ лише двічі оголошували втрати особового складу угруповання військ, що воює в Україні. При цьому ворог продовжує зазнавати втрат. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

 

“За наявною інформацією, втрати 20-ї мотострілецької дивізії (Камишин, Волгоградська область) 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, зокрема: 33-го, 255-го, 294-го мотострілецьких полків, які повернулися в пункти постійної дислокації, становлять 40% особового складу, озброєння та військової техніки. Як наслідок – значна частина військовослужбовців, яким вдалося повернутися, намагається звільнитися”, – йдеться в повідомленні.

 

Військові медичні установи Росії та Білорусі не дозволяють забезпечити лікування такої значної кількості поранених в Україні російських військових. Тому, наприклад, у Глушковому Курській області медперсонал центральної районної лікарні переведено на посилений режим чергування. Це пов’язано з тим, що з 29 березня по 2 квітня з території Сумської області до цієї лікарні надійшло близько 100 поранених окупантів.

 

У місті Ізюм військові РФ обладнали польовий шпиталь у приміщенні школи.

 

У Пологах Запорізької області росіяни захопили й замінували внутрішню територію центральної районної лікарні. Персоналу і хворим заборонили повертатися в лікарню. У приміщенні медзакладу залишилися тільки поранені окупанти.

 

Загарбники мають великі втрати серед офіцерів, тому командування намагається заповнити їхню нестачу за рахунок офіцерів вищих військових навчальних закладів.

 

“У Військовій академії зв’язку у Санкт-Петербурзі здійснюється термінова підготовка офіцерів на заміщення посад у бойових військових частинах”, – зазначили в Генштабі.

 

У місті Ізюм противник примусово вивозить місцевих жителів РФ.

 

Навколо Нової Каховки на Херсонщині посилено пропускний режим на блокпостах. Загарбники примушують мирних жителів до інженерного обладнання позицій. Почастішали випадки незаконного вилучення транспортних засобів у населення.

 

 

Додамо, що на Сумщині зачищають території. Залишаються ще одиночні підрозділи, невеликі групи російських військових – зараз їх виловлюють, добивають наші ЗСУ разом з територіальною обороною.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button