Україна

У Вінниці вирішили обійтися без міської ялинки і святкової ілюмінації


У Вінниці вирішили обійтися без міської ялинки і святкової ілюмінації

У міській раді повідомляють, що, можливо, будуть локальні культурні заходи переважно для дітей у закладах культури.

 
У Вінниці не встановлюватимуть новорічну ялинку у парку і не прикрашатимуть місто ілюмінацією. Про це повідомили у Вінницькій міській раді, пише Вінниця.info.
 
“У зв’язку зі збройною агресією Росії проти України і всіма наслідками, які принесла із собою війна, у цьому році доречно утриматися від влаштування святкових масових заходів на рівні громади. Тому прийнято рішення відмовитися від встановлення ялинки у Центральному парку. Також, з огляду на енергетичну кризу, у місті не планується святкова ілюмінація”, – зазначили у мерії.
 
Водночас у міській раді повідомляють, що, можливо, будуть локальні культурні заходи переважно для дітей у закладах культури.
 
“З огляду на те, що будь-які плани проведення культурних подій можуть змінитися за лічені хвилини через підступні ворожі атаки, інформація про них поширюватиметься безпосередньо перед заходом”, – кажуть у міській раді.
 
Нагадаємо, у Чернігові також вирішили обійтися без міської ялинки, а мер Києва Віталій Кличко повідомив: влада міста схиляється до того, щоб традиційна ялинка у центрі столиці все ж таки була.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button