Україна

У військкоматі Закарпаття прокоментували вручення повісток у спортзалах


У військкоматі Закарпаття прокоментували вручення повісток у спортзалах

У ТЦК нагадали, що вручення повістки не означає, що призовника відразу забирають на війну. Спочатку уточнюються дані.

Закарпатський ОТЦК та СП прокоментував вручення повісток чоловікам у спортзалах, про яке повідомляли анонімні Telegram-канали.

“Працівники Закарпатського ОТЦК та СП у законний спосіб продовжують в рамках мобілізаційних заходів вручати повістки. На нашу думку, ті чоловіки призовного віку, які свідомо уникаючи військової служби, займаються у спортивних залах або розважаються у відпочинкових комплексах, не є привілейованими порівняно з військовослужбовцями ЗСУ, які у непростих умовах тримають оборону і б’ють ворога”, – йдеться у повідомленні.

У ТЦК нагадали, що вручення повістки не означає, що призовника відразу забирають на війну. Спочатку уточнюються дані, призовник проходить медичний огляд і вже тільки після цього, якщо людина придатна до служби, видається мобілізаційне розпорядження. Потім призовник проходить навчання.

Як відомо, напередодні Telegram-канали публікували відео вручення повісток у спортзалах в Закарпатській області. Працівники ТЦК та СП 5 грудня обійшли спорткомплекси в Ужгороді. Також в соцмережах повідомляли про вручення повісток у спортзалах Дніпра, Києва та інших міст.

Раніше повідомлялося, що працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки влаштували рейд в оздоровчо-рекреаційному комплексі Косино в Закарпатській області.

Нагадаємо, в Ужгороді представники ТЦК просто серед ночі забрали водія автобуса, який привіз дитячу спортивну команду з Вінниці на змагання.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button