Україна

У ТЦК прокоментували рейд після концерту ОЕ


У ТЦК прокоментували рейд після концерту ОЕ

Оповіщення та перевірки військово-облікових документів здійснюються постійно з моменту введення в дію Закону України про мобілізацію у зв’язку з уведенням в країні правового режиму воєнного стану.

У Київському міському ТЦК та СП прокоментували масові перевірки документів у чоловіків після концерту гурту Океан Ельзи 11 жовтня, в Києві. Відповідний коментар Київський міський ТЦК та СП надав Укрінформу.

Зауважується, що затримання громадян, які порушили норми закону, відбувалося співробітниками Національної поліції України.

“Конфліктних ситуацій за участі військовослужбовців ТЦК зафіксовано не було”, – пояснили у ТЦК.

Окрім того нагадали, що оповіщення та перевірки військово-облікових документів здійснюються постійно з моменту введення в дію Закону України про мобілізацію у зв’язку з уведенням в країні правового режиму воєнного стану. 

Нагадаємо, ввечері 11 жовтня біля Палацу спорту в Києві на відвідувачів концерту Океану Ельзи чекали співробітники ТСК разом із Нацполіцією і перевіряли військово-облікові документи у чоловіків. Деяких чоловіків, у яких виявили проблеми з документами або які відмовлялися їх показати, правоохоронці затримали і відвезли до ТЦК. Ще кільком виписали повістки і відпустили.

Ввечері 11 жовтня працівники ТЦК спільно з поліцією також провели рейди у клубах та ресторанах Києва, Дніпра, Харкова, Вінниці, Хмельницького, Дніпра та інших міст.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + 6 =

Back to top button