Україна

У Тернопільській області група підлітків побила дівчину


У Тернопільській області група підлітків побила дівчину

Під час бійки навколо стояли іще декілька підлітків, які не втручаються, а натомість знімають бійку на телефон.

На Тернопільщині група дівчат побила школярку. Свідками НП стали інші підлітки, які не втручалися, але стояли поруч і знимали знущання над дівчиною на камери мобільних телефонів. Про це у середу, 3 липня, йдеться в повідомленні Тернопільської поліції.

Вказується, що відео, де б’ють дівчину, правоохоронці побачили у мережі.

“На ньому видно, як кілька дівчат тримають за руки іншу дівчину та б’ють її по голові та в живіт, а також смикають за волосся і кидають на землю. Під час бійки навколо стоять іще декілька підлітків, які не втручаються, а натомість знімають бійку на телефон. Один з очевидців сказав, що йому подобається те, що відбувається”, – розпвіли правоохоронці. 

Як з’ясували правоохоронці, бійка сталася між неповнолітніми дівчатами в селі Осівці Чортківського району ввечері 27 червня.

“Нападницею виявилися 16-річна місцева, а потерпілою – 14-річна жителька сусіднього села”, – зазначили у поліції. 

Проти дівчини, яка завдавала ударів іншій, склали адміністративний протокол відповідно до статті про дрібне хуліганство (ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення). За це загрожує штраф до 119 гривень, громадські роботи на строк до 16 шістдесяти годин, виправні роботи до двох місяців або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Також у поліції з’ясовують усіх свідків, очевидців та додаткові обставини бійки та вирішують, чи притягати до адміністративної відповідальності інших учасників конфлікту.

Обережно! На відео чути лайку!

В одній зі шкіл Дніпровського району Києва однокласники побили 13-річного підлітка, правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Про побиття школяра однокласниками повідомила мати хлопця.

Нагадаємо, раніше в Telegram-каналі міста Стрий на Львівщині з’явилося відео бійки п’ятьох підлітків. На ньому видно, як одна з дівчат б’є свою ровесницю кулаками, а коли та падає на землю – продовжує завдавати їй ударів ногами та руками по голові.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 − 1 =

Back to top button