Україна

У Сєвєродонецьку триває експропріація росіянами нерухомого майна – ОВА


У Сєвєродонецьку триває експропріація росіянами нерухомого майна - ОВА

Оголошення з вимогою подати документи про право власності розклеєні на стовпах. Якщо власник не побачив оголошення і не звернувся до окупаційної “адміністрації” до певного терміну, то на ранок позбувається майна.

Окупанти продовжують грабувати населення окупованого Сєвєродонецька Луганської області. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

“У Сєвєродонецьку триває експропріація росіянами нерухомого майна. Окупаційна “адміністрація” міста розповсюдила оголошення, вимагаючи від власників торговельних об’єктів та об’єктів нерухомості, розташованих на території громади, підтвердити наявність документів, за якими це майно їм належить. Зазначені оголошення просто розклеєні по стовпах. Дуже зручно – не звернувся до певного терміну, на ранок позбуваєшся майна”, – пише голова ОВА.

Лисогор додає, що в місті вже багато місяців немає мобільного зв’язку та інтернету.

“Справжня радянщина. Тільки світло і телебачення є не у всіх. Дізнатися про щось більш-менш оперативно вкрай важко. Не кажучи вже про сєвєродончан в окупації, які до останнього сподівалися на відбудову систему опалення, але напередодні холодів виїхали якомога далі”, – йдеться в повідомленні Лисогора.

Раніше Центр національного спротиву повідомляв, що “кадировці” беруть під контроль окупований Донбас.

Окуповані землі на Луганщині передали під контроль Татарстану – ЦНС

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button