Україна

У Сумській області знищено 180 одиниць техніки ворога

У Сумській області знищено 180 одиниць техніки ворога

Фото: facebook.com/Zhyvytskyy

Ворожа техніка спалена

Військові та сили тероборони знищили десятки танків, БТР та градів. Проте одне із міст ворог зумів зайняти.

На території Сумської області увечері у вівторок, 1 березня, за допомогою ударного дрона Bayraktar знищено дві колони російської техніки. Про це повідомив голова регіону Дмитро Живицький.

За його словами, біля села Пустовойтівка Роменського району знешкоджено стоянку техніки ворога, де налічувалося близько 80 одиниць, половина з яких – гради.

Крім того, поблизу села Бішкінь було знищено ще одну колону – близько 100 одиниць, – яка розтяглася на два кілометри. Тут стояли в основному танки та БТР.

“Сумщина – північний форпост України! Оборона Сумщини – це оборона всієї країни. Ми зупиняємо ворога на кордоні”, – написав Живицький.

Водночас губернатор повідомив, що в Охтирському районі в місто Тростянець о 1:03 середи з різних боків зайшли три російські колони і повністю зайняли місто. Загарбники знесли танком ворота у Круглий Двір, розбили картинну галерею. У місті майже всі лінії електропередач пошкоджені, розбиті дороги.

“Росіяни ходять по домівках, дістають людей із підвалів, змушують їх сидіти на вулиці вночі. Вони бояться авіаударів, бояться роботи нашої артилерії. Ворог створив тут якийсь штаб”, – поінформував Живицький.

Нагадаємо, напередодні ввечері голова Сумської області виступив із проханням допомогти регіону захиститися від навали російської армії та військової техніки – Іскандерів, Градів, Ураганів, Буків, танків, БТРів.


1News від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button