Україна

У Сумах жінка загубила 12-річну доньку у сусідній кімнаті – 1News


Нацполіція Сумської області

Жінка стверджувала, що донька пішла з дому та не повернулася

У Сумах жінка вночі зателефонувала правоохоронцям та повідомила про зникнення своєї 12-річної доньки. Вона заявила, що дівчинка пішла з дому та не повернулася. Про це повідомляє поліція області. 

Як виявилось, жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння та проживала з донькою у жахливих умовах. Вони розповіла, що напередодні посварилася з дочкою, після чого та пішла з дому. 

“Поліцейські опитали можливих свідків, сусідів, а також зателефонували родичам та друзям дівчини. Але згодом виявилося, що з квартири 12-річна сумчанка навіть не виходила. Її знайшли працівники поліції у сусідній кімнаті”, – йдеться у повідомленні. 


Нацполіція Сумської області

Правоохоронці склали щодо жінки адмінпротокол за статтями “Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей” та “Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування”. 

Вирішується питання про відібрання дитини від батьків органами опіки.

1News за темою: В Одесі чоловік, який примушував дитину до орального сексу, уникнув ув’язнення


Нагадаємо, у Києві жінка та її співмешканець розповсюджували порнографію за участі малолітніх дітей. Вони розбещували та ґвалтували дітей. Правоохоронці затримали 33-річну жінку та її співмешканця, а дітей направили до соцслужб. Нині з дітьми працюють психологи. Затриманим можу загрожувати від 10 до 15 років за ґратами.


Джерело

Back to top button