Україна

У Сумах школярів перевели на дистанційне навчання


У Сумах школярів перевели на дистанційне навчання

Карантинні обмеження починають діяти з вівторка, 6 лютого, і триватимуть щонайменше по 10 лютого, повідомили у міській раді.

У Сумах школи переходять на дистанційне навчання через зростання захворюваності на грип та ГРВІ. Про це сьогодні, 5 лютого, повідомила пресслужба Сумської міської ради.

Карантинні обмеження починають діяти з вівторка, 6 лютого, і триватимуть щонайменше по 10 лютого.

У міськраді повідомили, що за попередній тиждень в місті було зареєстровано 2670 випадків захворювання на грип, ГРВІ та COVID-19, що на 28% більше показників позаминулого тижня.

Із загальної кількості хворих у місті 45% (1206 пацієнтів) – діти. Повідомляється також, що протягом тижня зменшилася кількість хворих на COVID-19 – (із 41 до 31 пацієнта), а кількість хворих на грип зросла з 28 до 68.

Раніше повідомлялося, що на Вінниччині понад 180 шкіл перейшли на дистанційне навчання через грип. Найвищі рівні захворюваності на грип та ГРВІ реєструвалися в м. Вінниця, Гайсинському, Жмеринському, Тульчинському та Хмільницькому районах.

Сьогодні, 5 лютого, у школах Вінницької громади продовжили дистанційне навчання. Терміну закінченння обмежень поки що не вказали.

На Вінниччині від ускладнень грипу А помер чоловік

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button