Україна

У Сумах правоохоронця затримали за секс із неповнолітньою


У Сумах правоохоронця затримали за секс із неповнолітньою

Двоє співробітників правоохоронного органу з Полтави приїхали в Суми на навчання і пішли на побчаення з випадковою знайомою. Встановлюється причетність іншого правоохоронця до злочину.

Працівники Державного бюро розслідувань затримали правоохоронця, який у Сумах схилив до статевих стосунків неповнолітню двчину. Про це повідомляє преслужба ДБР.

“За попередньою інформацією, 15-річна дівчина у мережі Інтернет познайомилася із чоловіком і вирішила з ним зустрітись. На побачення у середмісті Сум чоловік привів друга. Потім вони утрьох вирішили прогулятися в одній з лісосмуг, де згодом й відбувся статевий контакт. Як встановили працівники Бюро, чоловіки є співробітниками правоохоронного органу з Полтави. Вони приїхали до Сум на навчання в один з вишів”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що одного фігуранта затримано, йому повідомлено про підозру за фактом статевих зносин з неповнолітньою. Встановлюється причетність іншого правоохоронця до злочину.

Санкція відповідної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Нагадаємо, жителя Вінниччини посадили на 13 років за зґвалтування 4-річної дитини.

31-річний ґвалтівник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. У вересні минулого року він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку, а в кінці жовтня був затриманий за зґвалтування племінниці. 

Раніше повідомлялося, що на Одещині дядько півроку ґвалтував племінника. Чоловік одного разу вмовив хлопчика вступити з ним у сексуальний контакт, а потім робив це регулярно, пообіцявши за це подарувати телефон, платити за розваги і взагалі виконувати будь-які забаганки.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button