Україна

У столиці проходить ювілейний, 50-й сезон Ukrainian Fashion Week – 1News

У Києві проходить 50-й сезон Ukrainian Fashion Week
fashionweek.ua

Тиждень моди відкрив показ колекції і бренду Heart Rate від відомого українського стиліста наприкінці 90-х та початку 2000-х Сергія Бизова

У Києві стартував 50-й сезон Ukrainian Fashion Week. Цього року Тиждень української моди відзначає 25-річчя, і з цієї нагоди оргкомітет UWF готує низку цікавих масштабних заходів. Про це повідомляє “Укрінформ”.

“Цього року Ukrainian Fashion Week святкує своє 25-річчя, і низку подій ювілейного року розпочне новий сезон показів колекцій FW22-23, який відбудеться у форматі phygital з 3 по 6 лютого”, – повідомляють організатори.

Захід вдруге поспіль проходить у форматі онлайн-трансляції. Охочі можуть переглянути подію на цифрових платформах Ukrainian Fashion Week та медіасервісі Megogo. Сам показ традиційно проходить на території Мистецького арсеналу.

З нагоди 25-річчя UFW представляє нову айдентику, розробкою якої займалась лондонська креативна агенція Foxall Studio.

“Сьогодні нашими пріоритетами є sustainability, діджиталізація, різноманітність та інклюзивність. Саме на них зараз будується українська та світова fashion-індустрія”, — сказала голова Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

Тиждень моди відкрив показ колекції і бренду Heart Rate від відомого українського стиліста наприкінці 90-х та початку 2000-х Сергія Бизова. Дизайнер представив колекцію вуличного одягу для міського життя після пандемії COVID-19.

“Календар ювілейного року насичено яскравими подіями: лютневий та вересневий Тижні моди, BE SUSTAINABLE! Fashion Summit, проєкт “FRAMELESS” – колаборації fashion-дизайнерів з цифровими художниками та представниками криптомистецтва, проєкт “Ukraine is the Сenter of my Universe” в програмі London Fashion Week, а також спеціальні проєкти на ресурсах впливових національних та міжнародних медіа”, – розповіли організатори заходу.

1News за темою: У Парижі сьогодні стартував Тиждень моди весна-літо 2022

Нагадаємо, в Україні з 3 по 6 лютого пройде 50-й сезон Ukrainian Fashion Week. Цього року Ukrainian Fashion Week святкує своє 25-річчя. 


Джерело

Back to top button