Україна

У розвідці сумніваються, що Кримський міст почне працювати до вересня 2023 року


У розвідці сумніваються, що Кримський міст почне працювати до вересня 2023 року

Окупанти планують замінити пошкоджений залізничний міст у вересні 2023 року. Але британська розвідка вважає це малоймовірним.

Кримський міст навряд чи повноцінно почне працювати до вересня 2023 року. Росіяни не зможуть завершити його до вказаного періоду. Про це повідомляє Міноборони Великобританії.

Зазначається, що 8 листопада окупанти планували розпочати заміну 64-метрового прольоту автомобільної частини мосту. Для заміни пошкоджених ділянок дороги знадобиться ще три прольоти.

Як стверджує так звана “влада” Криму, цю частину переправи буде відновлено до 20 грудня. Однак на брифінгу, представленому голові Кремля Володимиру Путіну, доповіли, що роботи на іншій проїжджій частині призведуть до порушення дорожнього руху до березня 2023 року.

Окупанти заявили, що планують замінити пошкоджений залізничний міст у вересні 2023 року. Але британська розвідка вважає це малоймовірним, оскільки ремонтні роботи сильно залежатимуть від погодних умов протягом зими.

“Атака на Кримському мості призвела до перерви матеріально-технічного постачання Росії до Криму та півдня України, зменшивши здатність Росії переміщати військову техніку та війська в цей район залізницею або дорогою”, – зазначили у розвідці.

У Міноборони Британії також заявили, що пошкоджений Кримський міст, так звана “атака” на Чорноморський флот у Севастополі та ймовірна втеча окупантів з Херсона ускладнюють здатність уряду РФ зобразити картину військового успіху.

Нагадаємо, окупанти назвали дату відновлення Кримського мосту.

Раніше вони анонсували “перерви” у русі авто Кримським мостом.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button