Україна

У Росії вербують до армії в училищах та технікумах – Генштаб


У Росії вербують до армії в училищах та технікумах - Генштаб

На території Приморського та Хабаровського країв РФ проводиться термінова мобілізація через масштабні втрати окупантів на фронті.


У зв’язку із катастрофічними втратами окупантів, з метою доукомплектування новосформованої 25 загальновійськової армії ЗС РФ на території Приморського та Хабаровського країв РФ здійснюються мобілізаційні заходи місцевого населення. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні в п’ятницю, 15 вересня.
 
“Зокрема, в професійно-технічних училищах, технікумах та серед випускників інтернатів ведуться активні агітаційні заходи із залученням російських військовослужбовців новосформованої 25 армії ЗС РФ, які закінчили зазначені навчальні заклади”, – йдеться в повідомленні.
 
При вступі на військову службу окупаційні агітатори пропонують одноразову виплату у розмірі 600 тисяч рублів та грошове забезпечення від 200 тисяч рублів, розповіли у Генштабі.

Нагадаємо, третя окрема штурмова бригада звільнила село Андріївка на Бахмутському напрямку та “розбила вщент” 72-гу окрему мотострілецьку бригаду ЗС Росії. Саме цю бригаду американські експерти раніше охрестили “символом проблем російської армії”, адже вона вже тричі зазнавала нищівних поразок.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button