Україна

У Раді анонсували прийняття законів по реформі ВЛК


У Раді анонсували прийняття законів по реформі ВЛК

Комплексна реформа військово-лікарських комісій зробить систему зручнішою й усуне корупційні ризики, запевнив Давид Арахамія.

До кінця поточного року Верховна Рада ухвалить весь пакет документів щодо комплексної реформи військово-лікарських комісій (ВЛК). Про це сказав голова фракції Слуга народу, член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Давид Арахамія в ефірі телемарафону у четвер, 31 серпня.

“Ми хочемо провести комплексну реформу, яка зробить проходження ВЛК дуже зручним для тих, кому це справді потрібно. Водночас ті, хто за гроші хочуть купити собі результат, не зможуть цього зробити… Ми вже ухвалили два закони, але весь пакет містить декілька документів. Я думаю, що до нового року весь пакет документів уже буде ухвалено”, – заявив він.

За словами Арахамії, комплексна реформа військово-лікарських комісій зробить систему зручнішою для пацієнтів й усуне корупційні ризики.

Він нагадав, що питанням роботи ВЛК було присвячено декілька засідань і робочої групи, і профільного комітету. Триває співпраця з декількома волонтерськими та ветеранськими організаціями.

Нагадаємо, 30 серпня президент Володимир Зеленський провів засідання РНБО щодо роботи військово-лікарських комісій і підсумків їх перевірок по всій країні.

Військово-лікарські комісії працюватимуть по-новому

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button