Україна

У прифронтових регіонах повернули електрику для 57 тис. клієнтів


У прифронтових регіонах повернули електрику для 57 тис. клієнтів

В Донецькій області енергетики провели ремонти мереж для 52 тисяч домогоподарств у 151 населеному пункті, на Дніпропетровщині – для майже 5 тисяч у 6 населених пунктах.

Ремонтно-відновлювальні бригади ДТЕК за тиждень з 30 жовтня по 5 листопада повернули енергопостачання понад 57 тисячам споживачів, що лишились електрики через рашистські обстріли на Донеччині та Дніпропетровщині. Про це повідомила пресслужба енергокомпанії в понеділок, 6 листопада.

Зокрема, в Донецькій області енергетики провели ремонти мереж для 52 тисяч домогоподарств у 151 населеному пункті, на Дніпропетровщині – для майже 5 тисяч у 6 населених пунктах.

“Ось уже 621 день енергетики тримають енергетичний фронт і забезпечують світлом українців в умовах підвищених ризиків. З початку повномасштабної війни ми повернули світло вже 9,3 млн родин Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донеччини та міста Київ. В деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів”, – розповів генеральний директор ДТЕК МережіОлександр Фоменко.

В ДТЕК додали, що у жовтні відновляли електропостачання для337 тисяч споживачів, які постраждали через обстріли в Донецькій, Дніпропетровській і Одеській областях.

Раніше повідомлялося, що ДТЕК та Укренерго відновили високовольтну лінію на Донбасі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button