Україна

У Миколаєві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину і поранив людину


У Миколаєві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину і поранив людину

Ввечері 9 листопада сталася стрілянина в одному з дворів міста. Внаслідок перестрілки поранення зазнав один чоловік.


У Миколаєві поліція затримала чоловіка, який ввечері 9 листопада вчинив стрілянину у спальному мікрорайоні міста і поранив людину. Про це повідомила пресслужба Національної поліції. 
 
“Миколаївські поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у замаху на вбивство. Оперативники розшукали зловмисника, коли той намагався покинути межі міста”, – йдеться у повідомленні.
 
Як зазначили у поліції, повідомлення про те, що біля одного з будинків на вул. Крилова чути постріли та поранено чоловіка, до поліції повідомили місцеві мешканці ввечері 9 листопада. Поліцейські на місці злочину виявили гільзи від невстановленої зброї.
 
З місця події 25-річного потерпілого забрала швидка. З вогнепальним пораненням голови він продовжує перебувати у лікарні.


Правоохоронці з’ясували, що до злочину може бути причетний 32-річний знайомий потерпілого. Коли оперативники розшукали його, той намагався покинути межі міста.
 
Слідчі затримали фігуранта. Раніше молодик вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та нанесення тілесних ушкоджень.
 
Нині зловмиснику повідомили про підозру у замаху на вбивство. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєний злочин підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Одесі 23-річний хлопець влаштував конфлікт з охороною житлового комплексу в Аркадії та почав стріляти з рушниці. А в Києві затримали чоловіка, який стріляв із травматичної зброї в готелі і поранив одну людину. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button