Україна

У Міненерго поінформували про знеструмлення у семи областях


У Міненерго поінформували про знеструмлення у семи областях

Зокрема на Сумщині загалом внаслідок бойових дій без електропостачання залишається 89 населених пунктів – 7,2 тисячі абонентів.

У Міненерго повідомили про ситуацію у регіонах стосовно знеструмлень станом на 13 серпня. Зокрема внаслідок ворожих обстрілів знеструмлено понад 3 тисячі абонентів у Донецькій області. Про це повідомляє пресслужба Міненерго у вівторок, 13 серпня.

На Дніпропетровщині через технологічні порушення знеструмлювались 1,8 тисячі споживачів, станом на ранок без напруги залишаються 667 споживачів. Тривають відновлювальні роботи.

У Донецькій області внаслідок ворожих обстрілів минулої доби знеструмлено понад 3 тисячі абонентів у 3 населених пунктах. Енергетики заживили 7,7 тисячі абонентів у 5 населених пунктах. На ранок залишаються без напруги 137 населених пунктів –  загалом 79,3 тисячі абонентів.

У Запорізькій області з технологічних причин було знеструмлено понад 2 тисячі споживачів у 15 населених пунктах. Внаслідок бойових дій залишаються без напруги 3,7 тисячі споживачів у 51 населеному пункті.

На Сумщині загалом внаслідок бойових дій без електропостачання залишається 89 населених пунктів – 7,2 тисячі абонентів.

У Харківській області за минулу добу енергетики повернули електропостачання понад 2 тисячам споживачів. На ранок внаслідок бойових дій без напруги 103 населених пункти – понад 38 тисяч споживачів.

У Херсоні енергетики відновили електропостачання 110 абонентам, але після нічних обстрілів є нові знеструмлення. Загалом в обласному центрі світла немає у понад 12 тисяч абонентів. В області без світла понад 25 тисяч споживачів у 45 населених пунктах. 

На Чернігівщині через бойові дії без електропостачання 1,4 тисячі абонентів у 23 населених пунктах. 

Нагадаємо, днями Укренерго застосувало графіки відключень для промисловості та бізнесу.

Кабінет міністрів ухвалив постанову, згідно з якою для споживачів, які використовують щонайменше 80% електроенергії власного виробництва, графіки відключень не діятимуть.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − 9 =

Back to top button