Україна

У метро Києва з’явиться табло зворотного відліку

Київська міська рада пропонує на станціях Київського метрополітену до кінця 2019 року встановити табло зворотного відліку часу до прибуття потяга. Про це йдеться в проекті рішення Київської міської ради від 3 серпня, інформує 1NEWS.

“Доручити комунальному підприємству “Київський метрополітен” здійснити організаційно-правові дії щодо встановлення на станціях Київського метрополітену табло зворотного відліку часу до прибуття потягу”, – йдеться у документі.

Зокрема, метрополітену пропонується доручити встановити табло до 31 грудня 2019 року.

Табло пропонують встановити над тунелями з боку прибуття поїзду, за винятком випадків, де конструкції станції ускладнюватимуть зчитування інформації.

У проекті рішення зазначається, що необхідність ухвалення проекту рішення обумовлена потребою у наданні користувачам метрополітену адекватного сервісу щодо інформування їх про очікуваний час прибуття потягу метрополітену. Практика відображення відповідної інформації на станціях табло метрополітену є загальноприйнятою у всіх країнах світу, де існує метрополітен.

Нагадаємо, влада Києва разом із власниками рекламних компаній розробила правила розміщення зовнішньої реклами в Києві – її кількість на вулицях столиці зменшиться.

 

 

 

 

 

 

Back to top button