Україна

У мережі з’явилося відео перших днів війни у Маріуполі

У мережі з явилося відео перших днів війни у Маріуполі

Фото: Азов

Маріуполь почали обстрілювати у перші хвилини 24 лютого

Ролик із хронологією подій опублікувала місцева мешканка. Дівчина докладно описала весь жах, яким довелося пройти місцевим жителям.

 

Мешканка Маріуполя в соцмережі опублікувала пронизливе відео із хронологією подій Маріупольської трагедії. На кадрах – перші вибухи 24 лютого та подальші події.

 

“24.04.2022. О 4:32 з таких звуків почалася війна в Маріуполі. Це була перша важка ніч для мешканців Маріуполя”, – йдеться у підписі до двохвилинного відео дівчини, на очах якої все це відбувалося.

 

Далі – відео Граду, який розбудив усіх, листування у соцмережах місцевих мешканців, кадри обгорілих будинків та людей, які на вулиці намагаються готувати їжу.

 

Автор відео пише, що її квартира згоріла в першу годину війни, тому всі вирішили переїхати жити до бабусі. Але на ранок і її будинку вже не було. Жити в районі було неможливо через постійні бомбардування. Люди в центрі міста рубали дерева, щоб готувати їжу. Водою з людьми ділилися рятувальники, які гасили пожежі. Магазини не працювали, їжі не було, процвітало мародерство. Але справжнє пекло почалося 10 березня, коли на Маріуполь кинули першу ракету.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button